main-picture-2.jpg
 

Willab foderhäckar och grindar – brett sortiment till många djurslag!

 

Willabs sortiment av foderhäckar och grindar tillverkas i Europa och varmförzinkningen sker enligt den europeiska standarden EN ISO 1461. De håller en hög kvalitet och godset är kraftigt och tåligt. Vikten på produkterna visar tydligt att det är kvalitetsprodukter, något som är viktigt för både hållbarhet och säkerhet.

 

I sortimentet finns produkter för olika djurslag och behov. Grindar är användbara i många situationer, såväl inne som ute. Välj mellan höga, kraftiga grindar till de stora djuren (t ex nötkreatur och häst) eller nättare modeller anpassade till får och andra djur i den storleken (t ex getter, alpackor mm). Vår nyaste grind är en teleskopmodell i två längder. Teleskopgrindarna går att justera mellan 3-4 respektive 4-5 meter. Perfekt att använda i hagarnas öppningar. Komplettera med grindstaplar så har du en flexibel lösning med lång hållbarhet.

 

Foderhäckar kan behövas under olika årstider beroende på t ex väder, tillväxt och betestryck. Våra runda modeller finns med både öppna och täta bogstöd där den senare är populär bland hästägare för ökad säkerhet. Vi har även större modeller med tak där en modell har låsbara grindar för att förenkla hanteringen av individuella djur. Välj mellan modeller anpassade till både stora och mindre djur. 

 

Vi rekommenderar att tillskottsfodra med extra grovfoder så fort behov uppstår för att inte tappa produktion i form av t ex tillväxt eller mjölkproduktion. Planera noga för lämpliga platser att placera foderhäckarna i hagarna. Studera hur vatten ställer sig i hagen under regniga perioder. Flytta foderhäckarna i god tid innan det blir för upptrampat. Vi vill även tipsa om att lägga markförstärkningsmattor runt foderhäckarna för att göra marken tåligare.

 

Läs mer under respektive produkt eller bläddra i vår folder!

Willab AB
Box 1180, 269 25 Båstad
Besöksadress: Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie
Org nr: #556196-1813
Vxl: 0431-445 900
info@willab.se