EFFOL & EFFAX

 

Vänskap innebär enligt vår åsikt ansvar, förtroende och en känsla av ömsesidig uppskattning. Och precis som små gåvor som vårdar vänskap, hjälper vårt omfattande sortiment av vårdprodukter häst och ryttare att utveckla ett harmoniskt förhållande. Alla hästmänniskor drar nytta av detta. Från glad amatör till tävlingsryttaren. Från kusk till uppfödare.

Tack vare över 110 års erfarenhet inom detta område kan vi erbjuda förstklassiga produkter som möjliggör optimal vård av hästen och främjar dess hälsa och välbefinnande. För vänner är endast det bästa gott nog, därför arbetar vi kontinuerligt med att förbättra befintliga och utveckla nya produkter. Vår professionella och interna produktion sker under strikt efterlevnad av högsta farmaceutisk standard "Made in Germany".

Vi använder uteslutande dermatologiskt testad formel som garanterar god hudtolerans för ryttare och häst: Alla EFFOL-produkter testas för hudtolerans av det oberoende dermatest® Institute. Betyget "mycket bra" tilldelas endast vid oklanderliga resultat - och det är vad vi alltid strävar efter i vänskap! EFFOL är namnet för alla hästvårdsprodukter och EFFAX för alla lädervårdsprodukter.

Eftersom förhållandet mellan människa och djur alltid innebär en särskild tillhörighet med naturen, skulle vi också vilja bidra till en ren miljö. Korta leveransvägar och en CO2-optimerad produktion är lika mycket en självklarhet för oss som återvinningsbara råvaror och förpackningar. Eftersom vänskap behöver vård.

Besök oss även på effol.com


FaceBook_256x256.png     INSTAGRAM.png