Stolpar

Här hittar du Willabs utbud av stolpar till stängsel.  För permanenta stängsel finns trästolpar i olika dimensioner beroende på användningsområde och vilket djurslag du ska stängsla inne eller ute. Vi har både runda och kvadratiska stolpar som är spetsade för enkel nedslagning. Vi har även slanor för att skapa ett slanstaket. Välj mellan trästolpar och slanor i tryckimpregnerat trä eller obehandlat trä.

Electrowood stoplen är speciellt framtagen för att inte leda ström och finns i antingen med spetsigt eller rakt avslut. Här kan man sätta rejäla stolpar i hörnen för att sedan använda Electrowood stoplen längs sidorna för att hålla eltråd på rätt höjd.

För tillfälliga stängsel har vi ett stort utbud av olika lösningar. Fjäderstålstolpen är rejäl och används även till permanenta stängsel. För mer tillfälliga stängsel finns stolpar i glasfiber med två fästen för tråd och band. Det undre fästet är justerbart i höjd. Stjärnprofilstolpar i plast finns i olika färger och med eller utan stansade hål som du kan fästa elband eller eltråden direkt i. Upptäck plaststolen med stålspets som underlättar mycket vid sättning. Stolpen utan stans går att använda vi till exempel gränsmarkering.