Willab

OM WILLAB

Willab erbjuder hållbara, säkra och innovativa produkter som syftar till att ge djurägaren en enklare vardag. Vi är själva specialister som brinner för att utbilda och förmedla de bästa lösningarna till lantbrukaren såväl som ryttaren. Vi erbjuder ett brett sortiment med praktiska produkter till gården och stallet och bidrar på så sätt till ett enklare och tryggare djurägande, oavsett om du är hästägare, lantbrukare eller har djur som hobby. 


VI ERBJUDER

Vi på Willab erbjuder ett handplockat sortiment som är väl anpassat till dagens aktiva lantbruk, hästsport och hobbydjur. Kvalitet, värde för pengar och smidiga lösningar är självklara krav när vi utvecklar nya produkter. Vi lyssnar till våra kunder, återförsäljare och samarbetar med våra leverantörer för att ligga i framkant och kunna erbjuda säkra och funktionella produkter av hög kvalitet. 


VÅR VISION

Vi vill att fler skall upptäcka livet som lantis. Vår vision och affärsidé bygger på omsorg för djur och natur, hängivenhet och kunskap. Vi vill hjälpa lantbrukaren och ryttaren genom smarta, innovativa produkter som underlättar vardagen i stallet och på gården. Genom en nära dialog med våra kunder har vi möjlighet att utveckla sortimentet och ständigt utveckla vårt utbud efter marknadens föränderliga behov.


VÅR HISTORIA

Willab AB grundades 1972 mitt på Bjärehalvön i nordvästra Skåne, där sortimentet i huvudsak bestod av tillbehör inom lantbruket. Juverskydd och bindslen till kor var de första produkterna som även tillverkades på halvön. I över 50 år har nu Willab erbjudit kvalitetsprodukter inom lantbruk, häst, husdjur, stängsel, trädgård och byggnation. Från lantbruk har produktsortimentet breddats till att idag omfatta fem kategorier:  LANTBRUK – GÅRDSUTRUSTNING – STÄNGSEL -  HÄST & RYTTARE – HÄSTVÅRD & TILLSKOTT. På grund av den höga kvalitetsnivån har våra hästvårdsprodukter blivit efterfrågade i flera världsdelar i de professionella tävlingsstallen.


VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Vi vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Genom att arbeta för att påverka, påskynda och underlätta ett hållbart lantliv där både djur, natur och människan blir vinnare.


FÖRETAGSUPPGIFTER

Willab AB

Fakturaadress:  faktura@willab.se

Postadress: Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie

Tel: 0431 445 900

info@willab.se

Organisationsnummer: 556196-1813