Willab

OM OSS

Willab AB är en ledande leverantör av produkter inom lantbruk, häst, stängsel och byggnation. Vi erbjuder ett handplockat sortiment som är väl anpassat till dagens aktiva lantbruk, hästsport och hobbydjur och bidrar på så sätt till ett enklare och tryggare djurägande. Kvalitet, värde för pengar och smidiga lösningar är självklara krav när vi utvecklar nya produkter. Vi lyssnar till våra kunder, återförsäljare och samarbetar med våra leverantörer för att ligga i framkant och kunna erbjuda säkra och funktionella produkter av hög kvalitet. På Willab.se hittar du över 5000 produkter som på olika sätt underlättar vardagen för djurägaren, lantbrukaren och ryttaren. 

Willab AB grundades 1972 mitt på Bjärehalvön i nordvästra Skåne, där sortimentet i huvudsak bestod av tillbehör inom lantbruket såsom juverskydd och bindslen till kor till att idag omfatta fem kategorier: Lantbruk, Gårdsutrustning, Stängsel, Häst & ryttare, Hästvård & tillskott. På grund av den höga kvalitetsnivån har våra hästvårdsprodukter blivit efterfrågade i flera världsdelar i de professionella tävlingsstallen.

Våra professionella och erfarna medarbetare är alltid redo att hjälpa dig med dina behov. Vi gör detta med engagemang, kundfokus och ärlighet för att kunna uppnå vår vision:

Vi vill att fler skall upptäcka livet som lantis. 

Vår vision och affärsidé bygger på omsorg för djur och natur, hängivenhet och kunskap. Vi vill hjälpa lantbrukaren och ryttaren genom smarta, innovativa produkter som underlättar vardagen i stallet och på gården. Genom en nära dialog med våra kunder har vi möjlighet att utveckla sortimentet och ständigt utveckla vårt utbud efter marknadens föränderliga behov.


VÅRT KUNDLÖFTE - Enkelt & värdeskapande

Vårt Kundlöfte har sin utgångspunkt i våra drivkrafter, att fler skall upptäcka livet som ”Lantis” och att vi värnar om djur & natur.

Det ska vara Enkelt att samarbeta med vännerna på Willab

  • Vi vill ha hög tillgänglighet så att ni kan nå oss i olika kanaler.
  • Vi vill bemöta er utifrån ert perspektiv.
  • Vi vill lyssna och fråga så att vi säkerställer era önskemål.


Det ska vara Värdeskapande att samarbeta med vännerna på Willab

  • Vi vill förmedla kunskap och skapa närhet till produkt.
  • Vi vill skapa tillit och trygghet, grunden för en stark och hållbar relation.
  • Vi vill agera snabbt och korrekt.

Vi tror, att om ni uppfattar det enkelt och värdeskapande i er dialog med oss så blir det kul att samarbeta med oss.


VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Vi vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Genom att arbeta för att påverka, påskynda och underlätta ett hållbart lantliv där både djur, natur och människan blir vinnare.


KONTAKT

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. 

E-post: info@willab.se

Telefon: 0431 445 900

Kontor & lager: Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie 

Organisationsnummer: 556196-1813 - Willab AB