• Hem
  • Jobba hos oss

Jobba hos oss

Willab AB är ett bolag som grundades 1972 på natursköna Bjärehalvön i Grevie. I över 50 år har vi arbetat för att förenkla livet på landet genom att produktutveckla, marknadsföra och erbjuda våra kunder ett brett produktsortiment, utbildning och service. Detta gör vi genom våra olika kategorier som riktar sig såväl till lantbrukare, gårdsägaren som till häst, hund och ryttare. Genom våra egna varumärken (Borstiq, Eclipse-Biofarmab, Hansbo Sport, Swedguard och Willab) samt ett antal handplockade varumärken, t ex Hendersson, Kraiburg, har vi det mesta som såväl lantbrukaren som den hästintresserade behöver. 

Vi omsätter ca 175 MSEK och har ett 40-tal medarbetare. Inom flera områden är vi marknadsledande och våra kunder hittar vi bland fristående butiker, butikskedjor och e-handelsföretag inom djurhållning & lantbruk, byggvaror och hästsport. 

Vi som arbetar här behöver:

  • Tänka på hur vi ständigt förbättrar för kund och ha öga för detaljer.
  • Ha rätt inställning för att leverera högsta kvalitet i rätt tid, om och om igen, utan undantag.


Willab erbjuder

Du ansluter till ett stabilt företag där du ges möjligheten att vara med och skapa och påverka både ditt arbete och verksamhetens fortsatta utveckling. Medarbetarna är Willabs viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla. 

Har vi lediga tjänster hittar du dem nedan. Du är också välkommen att skicka din spontana jobbansökan till info@willab.se.” 


LAGERMEDARBETARE- Timanställd

Willab befinner sig i en expansiv fas och inför högsäsong behöver vi nu förstärka teamet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på lager med allt vad det innebär i form av plock och pack av orders, uppackning och truckkörning. Datorvana är det ett plus.

  • Truckkort krävs för denna tjänst, inklusive behörighet för D1
  • Anställningsform: Behov / tim

Skicka din ansökan till info@willab.se