PIKEUR & ESKADRON

är sedan många år tillbaka välkända och högt ansedda varumärken inom ridsporten.

Företaget har sitt huvudkontor i den lilla byn Werther i Westfalen, Tyskland. I företaget finns en gedigen kunskap både inom konfektion och ridsport; bröderna Brinkmann som äger företaget driver även det stora internationella klädmärket Bugatti och Wolfgang Brinkmann har ett OS-guld i hoppning i bagaget.
Vi är stolta över att representera PIKEUR och ESKADRON som officiell agent i Sverige och Finland.

Kläderna från PIKEUR är kända för sin perfekta passform och höga kvalitet, och har sedan 1957 tillhört toppen inom ridkonfektion. Kläderna tillverkas till allra största del i Europa och framför allt i Tyskland, inte långt från Werther. Detta gör att designteam och produktion kan vara i ständigt nära kontakt, vilket säkerställer en hög kvalitet rakt igenom hela verksamheten. PIKEUR har klätt det tyska landslaget i hoppning sedan 1972 och sedan några år tillbaka är samarbetet utökat till att gälla de tyska landslagen i samtliga grenar och ålderskategorier.

ESKADRON står för kvalitet, tillförlitlighet och innovation. Hästälskare över hela världen - från fritidsryttare till olympiska mästare – väljer ESKADRON när det kommer till säkerhet, prestanda och välbefinnande för hästen. Många års nära samarbete med ryttare på toppnivå gör det möjligt för oss att kunna uppfylla även de allra högsta kraven på din utrustning, oavsett om du rider ut i naturen eller tränar och tävlar. Vårt sortiment innehåller väl beprövade och populära produkter men även ständigt nya säsongskollektioner i attraktiv design och snygga färger.

PIKEUR & ESKADRON samarbetar bl a med följande ryttare:

Alice Tapper
Ebba Lindholm
Sofia Farman Zetterman
Jan Brink / Tullstorp Dressage Stable
Kristian von Krusenstierna

Simone Blum
Meredith Michaels-Beerbaum
Jeroen Dubbeldam
Marco Kutscher
Hubertus Schmidt
Jessica Michel-Botton
 

» Våra återförsäljare i Sverige och Finland hittar du här « 


Våra säsongsbroschyrer:

ESKADRON Basics 2021

PIKEUR
Spring/Summer 2022
ESKADRON
Heritage Collection
ESKADRON
Equestrian Fanatics AW21
ESKADRON
Basics 2022
ESKADRON HERITAGE
PIKEUR
Basic 2022
     


LOGO_PIK.png
  

Willab AB
Box 1180, 269 25 Båstad
Besöksadress: Hålarpsvägen 15, 269 62 Grevie
Org nr: #556196-1813
Vxl: 0431-445 900
info@willab.se