SWEDGUARD

 

Ett brett sortiment av produkter med hög kvalitet till rimliga priser. Sortimentet är utvecklat utifrån vikten av ett hållbart och underhållsfritt stängsel som klarar våra klimatutmaningar, nu och i framtiden. Komplett utbud av kvalitetsprodukter för stängsling till de flesta djurslag. Swedguard erbjuder olika alternativ och flexibla lösningar som underlättar stängslingen.

Swedguards trådar, band och rep har alla 3 respektive 5-års UV -garanti och är tillverkade av polyethylene eller multifilament, ett mer hållbart material än polypropylen. Alla våra aggregat är kontrollerade och godkända med 3-års material- och åskgaranti.

Våra trästolpar från Fyrås är tillverkade i senvuxen norrländsk furu av högsta kvalitet för att ge maximal livslängd. Trästolparna är dessutom tryckimpregnerade enligt NTR-A.

Vi erbjuder även ett stort urval av isolatorer för bästa isolering och alla nödvändiga tillbehör som behövs vid stängsling.

Står du inför att köpa stängsel kan Swedguard vara ett perfekt alternativ. Swedguard tillverkar stängsel och tillbehör för olika behov och kan svenskt klimat. Swedguard har satsat på att använda ny teknologi för att förbättra kvaliteten och ligger i framkant när det gäller stängsel och tillbehör.
 

VÅRA PRODUKTER