VI SKRÄDDARSYR VINDNÄT

- Vi anpassar helt enligt era önskemål

Vindnät skyddar mot drag, snö, regn, värme och till viss del kyla medan man har kvar ljuset och den naturliga ventilationen. Nätet är tillverkat av högkvalitativ, vävd polyester kombinerat med flexibel PVC, detta ger ett nät som tål höga påfrestningar. Tester visar att nätet stoppar upp till 86 % av vinden. Flexibiliteten ger vindnätet många användningsområden.


Maskstorlek: 1x1mm

Vikt: 250g/m²

Tjocklek: 0,34mm

Ventilation utan drag

  • Skyddar mot vind, regn och snö
  • Bra ventilation
  • Ger en ljus och luftig miljö
  • Friskare och stressfria djur
  • Finns i grönt, rött, svart och vitt utförande
  • Kan fås med olika infästningar


Vi kan erbjuda flexibla monteringslösningar

Vindnäten ligger som standard i rullar om 100 m, men kapas i önskade längder efter kundens önskemål. Montering av näten kan ske på olika sätt. Vi kan tillhandahålla olika varianter på infästningar.

Fast montering

Montering av standardnät kan klämmas fast mellan träreglar eller plattjärn. Mellan klämlisten och regeln monteras med fördel en gummilist för att få en tryckpunkt på nätet.

Montering med Hold On sträckare

Vi har två typer av sträckare för montering av vindnät. En fördel med att montera vindnät med sträckare är att de elastiska linorna tar upp mycket av vinden och nätet förblir sträckt.

Sträckaren Hold On är en tvådelad klämma som monteras direkt på standardnätet och kläms hårdare ju mer man drar i den. Kompletteras med en elastisk sträckare med krok.

Öljettering

Med öljetter i en förstärkt kant på nätet kan man använda det som draperi ihop med skena och hängrullar. Kan även användas ihop med stroppar eller wire.

Låsning av skjutbart vindnät

Vi har tagit fram en enkel lösning för att använda vindnät som alternativ till skjutport. Vindnätet öljetteras enligt ovan och hängs upp i Hendersons skena och rullar. I bakkant monteras nätet med sträckare och i framkant fixeras nätet med Willabs rörstängning.