Nutrition & Care

Nutrition & Care

Friska och välmående djur är det viktigaste som finns. Därför har vi nu samlat alla våra produkter för inre och yttre skötsel i en kategori som vi döpt till Nutrition & Care. 
Här hittar du allt från högkvalitativa och funktionella tillskott för välbefinnande och prestation, till de bästa produkterna för päls-, hov- och sårvård.

Produktutvecklingen hos Eclipse Biofarmab baseras på djupgående kunskap, omfattande tester och stor noggrannhet. Allt sker i våra egna fabriker med tillhörande labb, i Hishult. Vi använder bara de bästa råvarorna och ställer höga krav på tillverkning, förpackning och förvaring. Vi är idag marknadsledande i Skandinavien och levererar till stora delar av världen.

Vi distribuerar också flera andra varumärken inom kategorierna näringstillskott, päls- och hovvård, insektsmedel och liknande. I vår portfölj finns flera av världens mest kända varumärken som FORAN, Absorbine, Foxfire, Lincoln med mera. Gemensamt för dessa är att de står under strikt kvalitetskontroll. Bara det bästa är gott nog!
 

Företagsuppgifter

Willab AB Box 1180, 269 25 Båstad
Hålarpsvägen 15
269 62 Grevie
Org nr: 556196-1813
Tel: 0431-445 900
E-post: info@willab.se
Telefontid: Mån-fre: 08-16