logo image
Sedan 1895 har Fiebing tillverkat högkvalitativa läder- och hästvårdsprodukter i Milwaukee, Wisconsin, U.S.A. En av de första produkterna Fiebing tillverkade är den populära produkten Saddle Soap. Fiebings produkter är tillverkade med stor omsorg och noggrannhet. De använder endast högkvalitativa ingredienser och beprövade tillverkningsmetoderna, för att garantera att deras produkter lever upp till de högsta standarderna när det gäller kvalitet och funktionalitet.

Om Fiebring

Sedan 1895 har Fiebing tillverkat högkvalitativa läder- och hästvårdsprodukter i Milwaukee, Wisconsin, U.S.A. En av Fiebings första och mest populära produkt är Saddle Soap, som snabbt blev en favorit bland läderentusiaster världen över. Sedan dess har de utvecklat och tillverkat ett brett utbud av produkter som möter behoven hos både professionella läderarbetare och passionerade hobbyister. Deras sortiment av hästvårdsprodukter inkluderar schampo, balsam och rengöringsmedel som är skapade för att hålla dina hästar rena, friska och i toppform.

Fiebings produkter är tillverkade med stor omsorg och noggrannhet. De använder endast högkvalitativa ingredienser och beprövade tillverkningsmetoderna, för att garantera att deras produkter lever upp till de högsta standarderna när det gäller kvalitet och funktionalitet.